LOKMAN KAHVALTILIK ÜRÜNLER / MND KAHVALTILIK GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş. - Hotel Asistan'da

LOKMAN KAHVALTILIK ÜRÜNLER / MND KAHVALTILIK GIDA SANAYİ VE TİC. A.Ş.

457
Firma görüntülenme verileri, 22 Şubat 2023'te toplanmaya başlanmıştır.
Yetkili
Belirtilmemiş
Adres
İstanbul Yolu 33. Km. Bitik Köyü Girişi No:1 06980 Kahramankazan / ANKARA, TR

1984’ten Bugüne MND Gıda


İletişim

Ülkenin ve lezzetin başkentinden tüketicilerine en iyi ve en kaliteliyi sunmayı hedefleyen işletmemiz, 1984 yılında Şehirli Ticaret adıyla ticari hayatına başlamıştır. Büyüyen Türkiye’mi- zin gelişimine ayak uyduran, genç ve dinamik bir anlayışıyla şirketleşme sürecini tamamlayan Şehirli Ticaret, MND Gıda markasıyla sektördeki yerini almıştır.
Lokman, Arınur ve Paşabey markalarını bünyesinde barındıran MND Gıda, geleneksel değerlerle bağlarını koparmadan, Türk markası kimliğiyle dünya pazarında rekabet edebilecek güçte olmayı, bu gücü de tüketicisinden aldığı takdir ile sür- dürmeyi hedef olarak belirlemiştir.
İnsan sağlığına ve hijyene önem veren, “Çocuğuna yediremeyeceğin ürünü üretme” ilkesini benimseyen MND Gıda, tüketiciyi aldığı ürünün üretim şekline, yerine ve kalitesine önem vererek satın alınması konusunda bilinçlendirmeyi de kendine görev edinmiştir.

32 Ülkeye İhracat

Ürünlerimizi Avrupa’dan Uzak Doğu’ya, kadar birbirinden farklı pazarlara ihraç ediyor ve her geçen yıl büyüyoruz.

Birbirinden farklı olarak faaliyet gösteren 12 üretim istasyonumuzla hizmet veriyoruz

MND Gıda olarak en önemli motivasyonumuz ‘lezzetli’ ve ‘sağlıklı’ kahvaltılıklar üretmektir, ikincil olarak da ürettiğimiz ürünlerin çeşitliliğine büyük önem vermekteyiz. Fabrikamızda birbirinden bağımsız olarak faaliyet gösteren 12 farklı üretim istasyonu bulunmaktadır. Her istasyonun kendine ait bölümleri (arge, kontrol gibi) kendi ürettikleri ürün için özel olarak tasarlanmıştır. Bu istasyonlarda reçel, bal, tahin, pekmez, fındık kreması, helva, susam, zeytin, tereyağı ve peynir gibi çeşitli ürünleri üretip, tüketicisine sunmaktayız. Bu çeşitlilik bize ürün yelpazemizi geniş tutabilme imkanı vermektedir.

LOKMAN
ARINUR
Önemli Bilgilendirme

İş prensipleri gereği firmalarımızın hafta içi mesai (09.00-17.00) saatleri arasında aranması ve özellikle iletişim konusunda mail adreslerinin kullanılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle rica ederiz.

Yasal Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi gereğince, sitemizde yayınlanan gerçek kişi bilgilerinin kaldırılması, düzeltilmesi, silinmesi ve/veya imha edilmesi talepleri info@hotelasistan.com mail adresine gönderilecek bir talep maili ile değerlendirilecektir.


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/u0181324/hotelasistan.com/stfirmalar.php on line 89