ANTKAL KALİBRASYON LABORATUVAR MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ. - Hotel Asistan'da

ANTKAL KALİBRASYON LABORATUVAR MÜHENDİSLİK TİC. LTD. ŞTİ.

355
Firma görüntülenme verileri, 22 Şubat 2023'te toplanmaya başlanmıştır.
Yetkili
Belirtilmemiş
Adres
Siteler Mah. 1319 Sokak Ötüken Apt. Kapı No:19/D, Konyaaltı / ANTALYA, TR

Türkay Kalibrasyon, 2006 yılında Gaziantep’te kurularak kalibrasyon hizmetine başlamıştır.
Kalibrasyon hizmetlerinin sunumu amacıyla Gaziantep’te kurulmuş olan laboratuar, alt yapı ve referans cihaz olarak, bölgenin en büyük kalibrasyon laboratuvarıdır.
Türkay Kalibrasyon, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinin ilk ve tek akredite laboratuvarıdır.   
Bölgede kalite bilincinin gelişmesine destek olmaya çalışan Türkay Kalibrasyon, bina alt yapısının şartlara uygunluğu, kullanılan referans cihazların teknolojisi ve yetkinliği sağlamış personellerle hizmetini sürdürmektedir.   
Kalibrasyon laboratuarımız;
  • Terazi,
  • Kütle
  • Boyut,
  • Sıcaklık,
  • Basınç,
  • Elektriksel,
  • Hacimsel,
  • Biomedikal,
  • Devirsel ve
  • Nem
konularında hizmet vermektedir.
Türkay Kalibrasyon, mobil ekipleri ve cihazları ile kalibrasyon taleplerine yerinde çözümler üretmektedir. Bu doğrultuda Türkiye’nin bir çok noktasında hizmetlerini sürdürmektedir.
 
KALİTE POLİTİKASI
Türkay Kalibrasyon olarak;
  • Hizmet verdiğimiz kalibrasyon konularında TÜRKAK rehberlerine, ulusal veya uluslararası standardlara ve ISO/IEC 17025:2010 standardına uygun hizmet sunmayı,
  • Elde ettiğimiz bilimsel ve teknolojik birikimi, iyi mesleki uygulamalar ile bölge sanayi ve hizmet sektörüne sunarak, bölgede kalibrasyon bilincinin gelişimine katkı sağlamayı,
  • Tüm personelimizin, ISO/IEC 17025:2010 standardı doğrultusunda hazırlanmış olan politika, prosedür ve diğer dokümantasyonu uygulamasını sağlamayı,
  • Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ışığında, ISO/IEC 17025:2010 standardına uygun bir hizmet yapısı oluşturup, sürdürüp geliştirmeyi,
  • Sürekli gelişimi, vazgeçilmez bir amaç olarak belirleyip, bu amaç doğrultusunda ISO/IEC 17025:2010 standardına uymayı ve yönetim sistemimizin etkinliğini sürekli geliştirmeyi, taahhüt ederiz.

Önemli Bilgilendirme

İş prensipleri gereği firmalarımızın hafta içi mesai (09.00-17.00) saatleri arasında aranması ve özellikle iletişim konusunda mail adreslerinin kullanılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle rica ederiz.

Yasal Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi gereğince, sitemizde yayınlanan gerçek kişi bilgilerinin kaldırılması, düzeltilmesi, silinmesi ve/veya imha edilmesi talepleri info@hotelasistan.com mail adresine gönderilecek bir talep maili ile değerlendirilecektir.

Tartı Aletleri Teknik Servisleri, Periyodik Muayeneleri

04.09.2013 tarihli ve 28755 sayılı Resmi Gazetede Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği yayımlanmıştır. İlgili yönetmeliğe göre; Tartı aletlerinin piyasaya arzından sonra periyodik muayene işlemlerinin yaptırılması kullanıcı sorumluluğundadır. Yönetmelik gereği tartı aletlerinin periyodik muayenesi iki yılda bir yapılır. Muayene süresi, tartı aletinin damgalandığı yıldan itibaren başlanarak yıl olarak hesaplanır. Damga süresini doldurmuş tartı aletlerinin periyodik muayeneleri için, kullanıcılar tarafından sürenin dolduğu yılı takip eden yılın Ocak ayının başından Şubat ayının sonuna kadar periyodik muayene için Yetkili Muayene Servislerine dilekçe verilmesi gerekmektedir. Bu süre içerisinde müracaat etmeyen kullanıcıların tespiti halinde, damga süresi dolmuş ölçü aletini kullanma fiilinden dolayı Kanun hükümlerine göre idari ve cezai işlemler uygulanır. Türkay terazi muayene istasyonu Bilim sanayi ve teknoloji Bakanlığının Otomatik Olmayan Tartı Aletleri Yönetmeliği kapsamına giren tartı aletleri muayene hizmetlerini ilgili yönetmeliğin yürülüge girdiği tarih itibariyle bölgenin ilk ve tek yetkili kuruluşu olmanın bilinci içerisinde sahip olduğu modern laboratuarlar ve ekipmanlarla fiziki koşulların tamamını sağlayarak Gaziantep Bilim sanayi il müdürlüğünün TARTI ALETLERİ YETKİLİ MUAYENE SERVİS BELGESİ ni alarak PERİYODİK MUAYENE hizmeti vermeye başlamış bulunmaktadır.

Satış Noktası Adı Yetkili Bölgesi Detay

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/u0181324/hotelasistan.com/stfirmalar.php on line 89