FUNOZON SİSTEMLERİ / FUNOZON OZON SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. - Hotel Asistan'da

FUNOZON SİSTEMLERİ / FUNOZON OZON SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.

572
Firma görüntülenme verileri, 22 Şubat 2023'te toplanmaya başlanmıştır.
Yetkili
İsmail Hakkı ÇELİK
Adres
Altınova Orta Mah. Perge Sok. Mahalle Zeydan Sitesi F Blok No:2/F İç Kapı No:9, Kepez / ANTALYA, TR

Müşterilerimizin istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak onlara özel; hızlı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik çözümler üretmek temel ilkemizdir. Hitap ettiğimiz sektörde ki firmaların sürdürülebilir kaliteyle elde ettikleri kazançlarını ortak kazanç olarak görmekteyiz. Bunun nedeni, ürünlerimizin geleceğe duyarlı üretimlere, maliyet ve sağlık avantajlarıyla, destek olmasıdır.

Ülkemizin birçok seçkin otellerinde, kapalı alanlarda, gıda üretiminde, su tüketiminde, kreşlerde ve daha birçok sektörde kullanılan Calipso Biokim ve Funozon Sistemleri temiz hava sağlar, yüzey bakterilerini yok eder, kötü kokuların giderilmesini sağlar, hijyenik ortamları sağlar.

Calipso Biokim ve Funozon Sistemleri tarafından kullanım amacına göre ithal edilen FUNOZON Sistemleri, müşterilerine kolay kullanım, işlevsellik ve düşük maliyet avantajları sağlamaktadır.

Calipso Biokim ve Funozon Sistemleri; sizlere en optimal çözümü sunarak topluma ve doğaya değer vermeyi sürdürerek müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.





OZON NEDİR?

Ozon üç oksijen atomundan oluşan stabil olmayan bir gazdır. İki atomlu atmosferde bulunan oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir.

Oksijen ve ozon moleküllerinin farkını aşağıdaki gibi belirtebiliriz: 

Ozon gazının doğada oluşması güneşten gelen mor ötesi ışınların atmosferdeki oksijeni parçalamasıyla ya da yıldırımın oksijeni parçalamasıyla ortaya çıkmaktadır. Ozon gazı havadan daha ağır bir gaz olduğu için yeryüzüne doğru iner, havayı doğal yöntemle temizler. Özellikle yağmurlu ya da fırtınalı günlerde hissettiğimiz koku ozonun yeryüzünde en yoğun halde olmuş şeklidir. Zemin seviyelerine yakın bölümlerde 10 milyon hava partikülü başına bir partikül o3 (=0.1 PPM =200 mg/m3) konsantrasyonlarda duman şeklinde bulunur. 2000 metre yükseklikte, çok daha azalarak 0.03 - 0.04 PPM seviyelere düşer. Böylelikle yeryüzündeki canlıları koruması yönünden büyük önem taşımaktadır

Ozon gazı oksidasyonu çok yüksek ve bilinen en kuvvetli dezenfektan olması ve diğer dezenfeksiyon yöntemlerine göre insan vücuduna zararlı hiçbir kalıntı bırakmaması sebebiyle son yıllarda çok yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Mikro organizmalara karşı çok etkili olan ozon, yaşam formları büyüdükçe etkisi sınırlıdır.

İnsanlar ve hayvanlar üzerinde ise, zararlı etkisi FDA sınırları (0.1 PPM oranı aşmaması gerekiyor) içerisinde yoktur.Güvenlik seviyesinin üzerinde solunulduğu taktirde insan ve hayvanlarda, burun, geniz, göz, ciğerler gibi mukoz dokularda tahriş etkisi olabilir. Ozonun bitkiler üzerinde zararlı bir etkisi görülmemiştir.

Ozon gazı diğer dezenfektan yöntemleri içerisinde çok daha kuvvetlidir. Ozon organizmaların hücre duvarlarını parçalayarak bilinen bütün virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için yok edici etkiye sahiptir.
 
DezenfektanOksitleme GücüDezenfektanOksitleme Gücü
Ozon2.07Klor Gazı1.36
Hidrojen Peroksit1.77Hypochlorous Asit1.49
Permanganat1.67Oksijen1.23
Klordioksit1.57Brom1.09
Hypobromous Asit1.33Hipoklorit0.94
Klorit0.76İyot0.54

Önemli Bilgilendirme

İş prensipleri gereği firmalarımızın hafta içi mesai (09.00-17.00) saatleri arasında aranması ve özellikle iletişim konusunda mail adreslerinin kullanılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle rica ederiz.

Yasal Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi gereğince, sitemizde yayınlanan gerçek kişi bilgilerinin kaldırılması, düzeltilmesi, silinmesi ve/veya imha edilmesi talepleri info@hotelasistan.com mail adresine gönderilecek bir talep maili ile değerlendirilecektir.

İsmail Hakkı ÇELİK
FUNOZON OZON SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ Merkez, Antalya / Firma Sahibi
Satış Noktası Adı Yetkili Bölgesi Detay
REGNUM HOTELS THE RAGA SİDE HOTEL PAPİLLON ZEUGMA ZEBZECİ VOYAGE SORGUN SELECT SENTİDO ZEYNEP RESORT & SPA OTEL CORNELIA DE LUXE RESORT KEMPINSKI HOTEL THE DOME SIRENE BELEK MELAS HOTELS MİRADA DEL MAR HOTEL LONG BEACH RESORT SPA HOTEL ALANYA ADENYA RESORT OTEL ALANYA VIKINGEN INFINITY RESORT TUI BLUE BELEK HOTEL SUNMELİA BEACH RESORT HOTEL & SPA SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL SİDE MAXXROYAL RESORT OTEL YENİ LOGO SATURN PALACE RESORT SUNİS HOTELS HOTEL SU ADALYA HOTELS JUSTINIANO HOTELS GRAND ŞEKER HOTEL MİRAGE PARK RESORT RIOLAVITAS RESORT SPA HOTEL CESARS DELUXE RESORT OTEL BELEK CALİDO MARİS HOTEL WORLD OF SUNRISE GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE ALANYA AKKA HOTELS ANTEDON AVŞAR YEMEKÇİLİK ANTALYA AMELIA BEACH RESORT HOTEL SPA KIZILOT MANAVGAT NAR BEACH BISTRO ORANGE COUNTY RESORT HOTEL KEMER ANTALYA ÜNAL YEMEKÇİLİK PAPILLON ZEUGMA BELEK DEĞİŞİM CATERING JADORE DELUXE HOTEL SPA ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA ANTALYA PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL SPA CORNELIA DIAMOND HOTEL PAPILLON AYSCHA BELEK LİMS BONA DEA BEACH HOTEL PAPILLON BELVIL HOTEL BELEK LONICERA CLUB BEACH HOTEL ALANYA VOYAGE SORGUN HOTEL FEBEACH SİDE HOTEL BONE CLUB SVS ALANYA

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/u0181324/hotelasistan.com/stfirmalar.php on line 89