ÇAKILTAŞI DUVAR KAĞIDI / ÇAKILTAŞI KAĞITÇILIK MATBAACILIK İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. - Hotel Asistan'da

ÇAKILTAŞI DUVAR KAĞIDI / ÇAKILTAŞI KAĞITÇILIK MATBAACILIK İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

180
Firma görüntülenme verileri, 22 Şubat 2023'te toplanmaya başlanmıştır.
Yetkili
Bülent KÜÇÜKÇOLAK
Adres
Giyimkent Sitesi Vadi Cad. No:188A, Esenler / İSTANBUL, TR


Tarihçemiz


2011’de başlayan maceramız artan deneyimimiz ve işimize olan tutkumuzla birlikte devam etmektedir. Firmamızın ismi olan Çakıltaşı’nın hikayesi, çok eskilere, taa çocukluğumuza ev sahipliği yapan Burgazada’nın tarih kokan sokaklarına dayanmaktadır. Başladığımız günden bu yana, güler yüzlü hizmet anlayışımız ve iş ortaklarımızla kurduğumuz sıcak ilişkiler ışığında, ticareti kar odaklı değil de ilke odaklı yapmayı kendimize şiar edindik.


Vizyon

Son yıllarda tasarımın her dalı kişiye özel ürünlerin ortaya koyulduğu bir yöne doğru ilerledi. Tasarımcılar ticari ve konut alanlarında marka imajına özgü ya da bireye özgü zevkleri yansıtan çalışmalara imza atıyor. Biz de, iç mekan tasarımlarınız' da, ürünlerimizle yaşam alanlarınıza yeni soluklar katmayı hayal ediyoruz. 


Misyon

Misyonumuz; tüm ürün gruplarımızda birlikte müşteri memnuniyetini hem kalite, hem de rekabetçi fiyatlarımızla sağlamak, değerli iş ortaklarımıza hızlı ve nitelikli bir biçimde hizmet etmektir.

Önemli Bilgilendirme

İş prensipleri gereği firmalarımızın hafta içi mesai (09.00-17.00) saatleri arasında aranması ve özellikle iletişim konusunda mail adreslerinin kullanılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle rica ederiz.

Yasal Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi gereğince, sitemizde yayınlanan gerçek kişi bilgilerinin kaldırılması, düzeltilmesi, silinmesi ve/veya imha edilmesi talepleri info@hotelasistan.com mail adresine gönderilecek bir talep maili ile değerlendirilecektir.

Satış Noktası Adı Yetkili Bölgesi Detay

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/u0181324/hotelasistan.com/stfirmalar.php on line 89