KARTPLAST BİLEKLİK VE KART SİSTEMLERİ / NPC İLETİŞİM Taşkın FELEK - Hotel Asistan'da

KARTPLAST BİLEKLİK VE KART SİSTEMLERİ / NPC İLETİŞİM Taşkın FELEK

743
Firma görüntülenme verileri, 22 Şubat 2023'te toplanmaya başlanmıştır.
Yetkili
Taşkın FELEK / Satış Koordinatörü
Adres
Seyrantepe Mahallesi Altınay Cad. Polar İş Merkezi No:18 K:2 Kağıthane/ İSTANBUL, TR

BİLEKLİKLER KOLBANDI
 
Bileklikler kol bandıHastane, Fuar ve Festivallerde giriş bilekliği,  Bar ve Gece Kulüplerinde, Otel - Motel - Tatil Köylerinde havuz bilekliği, Stadyum ve Spor Salonlarında,Hastane ve Sağlık Tesislerinde, Konser ve Partilerde konser bilekliği, Kamp ve Okullarda mezuniyet ve geleneksel kır partilerinde, Turistik Gezilerde, Eğlence Yerleri ve Aqua Parklarda, Kayak Merkezlerinde , Yüzme Havuzlarında  giriş bilekliği sıkca kullanılmaktadır.
SİLİKON BİLEKLİK
 

Çok amaçlı kullanım alanı olan Silikon Bileklikler; Güvenlik amacıyla,RFID çipleri ile, Kişisel kullanım amacıyla, Festivallerde  ve daha bir çok alanda tercih edilmektedir.

Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan Silikon Bileklikler antibakteriyel özelliği ile hijyeniktir ve defalarca kullanılabilir.

Silikon Bileklikler tak çıkart özellikleri ile diğer bileklik modellerinin bir adım önüne geçiyor ve günlük hayatta bir çok kez kullanmanıza olanak veriyor.

BOYUN ASKI İPİ
 
Boyun askı ipi çeşitleri :
 
2 cm transfer baskılı boyun askı ipi

İstediğiniz her renk saten şerit üzerine firmanızın logosu veya yazı karakterleri 1.3 cm ve 2cm olarak boyun askı ipi olaraküretilir, kaliteli ve uzun ömürlü günlük devamlı kullanım. Boyun askı ipi  şık bir aksesuar alarak personel yaka kimlik kartlarını tamamlar.
Promosyon Kartları
 

Promosyon kartları, Plastik Takvim kartları, Ürün tanıtım kartları, Plastik Cetveller, plastik kitap ayraçları, PVC üzerine ofset baskı olarak çeşitli boy ve biçimde üretilir. Günlük sık kullanılan bu malzemeler ile ürün ve firmanızın tanıtımını uzun süreli etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Fuar ve benzeri yerlerde potansiyel müşterilerinize ulaşmanın en ekonomik şeklini bu kartlar ile sağlayabilirsiniz.

 

Önemli Bilgilendirme

İş prensipleri gereği firmalarımızın hafta içi mesai (09.00-17.00) saatleri arasında aranması ve özellikle iletişim konusunda mail adreslerinin kullanılması konusunda hassasiyet gösterilmesini önemle rica ederiz.

Yasal Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi gereğince, sitemizde yayınlanan gerçek kişi bilgilerinin kaldırılması, düzeltilmesi, silinmesi ve/veya imha edilmesi talepleri info@hotelasistan.com mail adresine gönderilecek bir talep maili ile değerlendirilecektir.

Satış Noktası Adı Yetkili Bölgesi Detay

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/u0181324/hotelasistan.com/stfirmalar.php on line 89